Известие

Collapse
No announcement yet.

Цена на 166 в нета

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

http://www.capital.bg/show.php?storyid=341231&s

жалко че не можах да намеря една статия в която пишеше как покрай кризата някои топ модели бяха загубили хиляди от цената си само за няколко месеца.Единици от тяха бяха загубили повече от колкото повечето алфи струват.
    мене ме нема, в целата схема........

Comment

Не съм си купил колата за да я продавам а за да и се радвам и изпитвам удоволствие от нея.По добре да се кефиш в кола която се продава трудно от колкото да си тровиш нервите в автомобил който държи цена.Колата ми,алфа 166 2,4жтд е на 368000км докарана на собствен ход от Германия и какво мога да кажа за този който е конструирал и произвел такъв автомобил освен да му сваля шапка.Хора внимавайте от къде си купувате колите,гаранцията не в това колата непременно да струва много пари а да е стопанисвана от грамотни хора живеещи в държави със строг и ефективен контрол.Нямам друго обяснение за факта че и предишната ми кола(Ланчия Дедра) взета също от там беше експлоатирана от мен "само" 10 години и то не по принуда с мерак.Колкото до болшинството сметкаджии джамбази мога да кажа само едно просто ми се гади от тях.Единствения автмобил който съм си купил от България е един бус WV T4,на първото миене му падна боята а година след закупуването разхода му е вече 1л/300 км.....масло.Кажете какво от тук нататък може да ме накара да купя автомобил от тук.Нека хората които не се припознават в тази светлина да ме извинят.Но те трябва да знаят че мошенниците ще "изядат" и техния хляб.

Comment

Първоначално публикувано от Connor Покажи съобщение
        Като пешеходец.
        Извинявай, но не е лошо да походиш малко пеш, да покараш други коли, за да можеш да оцениш това което имаш.
        Купил си си лимузина - направи ли си сметка първо за какво ти е тази голяма кола.
        Когато човек си купува кола, трябва да е наясно за какво предимно, ще я ползва. Не е оправдано сам човек да се вози на къси разстояния с този автомобил - това е кола предимно за междуградски разстояния, тогава можеш да оцениш истински комфорта, който ти предлага. Ако пътуваш често на големи разстояния - да. Но ако "джъткаш" повече в града, просто не си заслужава - за това има малки автомобили.
        Такава кола на тази възраст независимо каква марка е, трудно би издържала на нашите градски условия, при ежедневно каране.
        Другият вариянт е 2бр. - една предимно за града и друга предимно извън него. Сумарно разходите са горе-долу едни и същи, даже мисля, че са по-малки - но си спестяваш нервите и печелиш от удобствата, които ти дават всяка една от тях.
        Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
        Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
        Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
        sigpic

Comment

Аз няма да казвам, какво е алфа душа сърца и други органи...все пак сме в тоя форум...Ще бъда конкретен с цифри...

В класът на Алфа Ромео 166 са:

БМВ 5та серия Е39
          Година: 98-00г.
          Цена:5000-6000лв.
          Двигатели: всякакви

Обяви:
          5300лв. регистрирана 99г.
          http://www.mobilen.bg/pcgi/main.cgi?...506&f1=details

5500лв. регистрирана 99г.
          http://www.mobilen.bg/pcgi/main.cgi?...951&f1=details

5600лв. нов внос 97г.
          http://www.mobilen.bg/pcgi/main.cgi?...976&f1=details

5600лв. регистрирана 99г.
          http://www.mobilen.bg/pcgi/main.cgi?...249&f1=details

5600лв. нов внос 98г.
          http://www.mobilen.bg/pcgi/main.cgi?...825&f1=details

ИМА ОЩЕ 10 страници автомобили...дали трябва още да ви пускам???

Ауди А6
          Година:98-01г.
          Цена: 5-7хил лв.
          Двигатели всякакви

Регистрирана 99г. дизел 5800лв.
          http://www.mobilen.bg/pcgi/main.cgi?...087&f1=details

Регистрирана 2001г. 6200лв.
          http://www.mobilen.bg/pcgi/main.cgi?...467&f1=details

регистрирана 99г. 6800лв.
          http://www.mobilen.bg/pcgi/main.cgi?...964&f1=details

Мерцедес Е клас В210

98-00г.
          Цена: 5800-7000лв.
          Двигатели: всякакви

Нов внос 98г. компресор 6000лв.
          http://www.mobilen.bg/pcgi/main.cgi?...198&f1=details

Нов внос 98г. 6200лв.
          http://www.mobilen.bg/pcgi/main.cgi?...275&f1=details

Нов внос 98г. + МЕТАН 6900лв.
          http://www.mobilen.bg/pcgi/main.cgi?...170&f1=details

ЗАКЛЮЧЕНИЕ:

Колега я пак си помисли за цените и обезценявате САМО НА АЛФА РОМЕО! Защото доколкото виждам обявите същите дараци и от другите марки в СЪЩИЯ КЛАС със СЪЩАТА СКЪПА потдръжка струват същите пари...И то марки от "великите" германски концерни....

Благодаря за вниманието...мислете бре хора
          Last edited by VFTI; d.m.y г., 00:20.
          Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
          exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
          ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
          ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
          by RUBIG service

Comment

1. БМВ-ата са комбита и никак не ги свързвам с лимузините... По-малък е интереса към тях.

2. Аудитата погледна ли, че са десен волан, а другото буквално нямаше предница?

3. Тоя огрохания мерцедес май не се вписва във класа на 166...Най-голямата му екстра да е... Климатика? ( Съдейки по екстрите по-скоро бих я сложил при S-Класите, я там погледни цената )

Сравненията ти не са логични. Пробвай отново.

Comment

50 000 тая кола никога няма как да е. Няма нужните екстри на кола за 50 000 лв нито поведение на пътя или мощност.
              ....До тук добре... имаме теза и аргументация....

3. Тоя огрохания мерцедес май не се вписва във класа на 166...Най-голямата му екстра да е... Климатика? ( Съдейки по екстрите по-скоро бих я сложил при S-Класите, я там погледни цената ).
              И от последния пост нещо се размиват нещата (или получава човека раздвоение на личността)... и за какво се терзаеш толкоз като цяло... дунава ти е близо... казвал си и на други места че ще я засилваш към водата... ето ти решение ако не можеш да я продадеш. Мен също ми е ясно че е вечно моя ама кво ... ще я оставя на сестрата и ще и се радвам докато се опитва да направи обратен завой пред нас
              Alfa Romeo 166 2.4jtd 136hp 2000г. - ex
              Opel Signum 1.9 CDTI 150hp 2006г.

Comment

пичове преди месец се варнах от италиа .Там Алфа 166 под 3000 еур не видях .Сега сам си пак в БГ и правя осножен ремонт на италианката..............

Comment

Ако имате за смяна вариатор визте този линк http://home.hccnet.nl/jaap.bouma/PhaseVariator.htm

Comment

Мезду другото днес сам и налял 3500 лв (вклучително коляновия вал) така че сам сагласен че подражката не е евтина но като си помисла че мои близак плати за ремонт на мерцедес е320 цди 2005 година кам 14 хиляди аз все едно поддаржам трабант

Comment

колеги нз за какво се оплаквате, преди 7 месеца мислех да си купувам ауди А3, 2003-2004год. новото купе, турбо дизел 140кс , неще да отвори линка

вървеше около 21-22к лв читаво,вс екстри, сега започват с цена от 15-16к лв нагоре, и то регестрирани, цеанта им е паднала с 5-6к лв, а да не говорим, че ако ти се струва че на алфата частите са скъпи, за това ще те боли глава три дена, нормално си е да пада цената на една кола, а и в интернет тея от автокъщите нали се сещаш че като я купиш започва голямото даване, затова им е по-тънка цената, за да се отървът от курбниците

имам приятел джамбазин: пича казвал така, цената е ниска щото сега нали сме в криза, цените падали, а и имала некви малки забележки, козметични, и ако имал парите щял той за себе си да я вземе, щото вс и е ок, а за годините пича даже талони променя, и на стъклото годината ми вика ще го смени да не се познае сами си правете изводи

п.п. един авер си купи точно преди 2 години алфа ромео 156, 02', 2,4жтд, новият двг, и кво сега едвам му взе 8к лв, а го плати на 10500, да не говорим за хвърлените пари по него, нормални неща са си това, остряват си колите, идват нови, и те не са скъпи вече
                      Last edited by rusiq86; d.m.y г., 09:50.
                      sigpic
                      Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Ами колега, ако си търсил кола за далавера - объркАл си рейса, пич. Италианските коли се обезценяват най-бързо - факт. И не защото са лоши, а защото италианците от години нямат маркетингова политика. А, както е известно, за маркетинговата политика силните качества на италианските коли - ергономия, динамика, дизайн, пътно поведение - нямат особено голямо значение. Тия качества имат значение за 20-30 % от потребителите, за т.нар. ценители. Останалите гледат цената, условията по плащането и, не на последно място, да не им кажат комшиите "у, как се преебахте!"
                        За нашичкия си пазар пък важат малко по-други правила. Тук се напълни с Алфи и Ланчи защото, освен ценителите-алфисти, ги купуват и такива, които гледат, че колата е "по-новичка, евтинка, и с климатик". Само че не стават алфисти, а алфаджии, т.е. излъгали се голфаджии. Без да се обижда, но като му гледам темата за "подобренията", колегата, пуснал настоящата тема, е типичен представител на последните.
                        Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                        AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                        Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

защо така колега! аз никога не съм очаквал да си купя алфа, но като я видях, любов от пръв поглед, и сега си я обичам и се грижа за нея мн, глязя си я!!

поддръжката не е ефтина на никоя от марките, но найстина алфа се отличава с уникален дизайн.

от вс марка и модел кола има вариации в цените, като имайки предвид, че ефтините са скрап, имащи нужда от мн ремонт в повечето случаи.
                          sigpic
                          Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Има МНГОООО истина в последните редове на koolio....
                            Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
                            exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
                            ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
                            ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
                            by RUBIG service

Comment

Колеги,просто има АЛФИСТИ и драйвъри.Много пъти са го казвали много хора,но малко го осмислят.
                              Алфа си купуваш защото искаш Алфа ако я купиш просто защото е готина,ефтина,с екстри то тази кола не е за теб и ще бъдеш разочарован.
                              А иначе казано ''Алфа се купува със сърце а не с глава""

Пример мога да дам със себе си сега като е в бокса и по определени причини не я бързам,ползвам на жена ми Пумата,за служебни,Пасат 2001 год. Хюндай Санта Фе и тн.Ми пътуването не е същото,усещането не е същото,като слеза сутрин пред блока очаквам да я видя ма я няма и усмивката ми пада за момент, дори си мисля че понякога изпитвам физическа болка от липсата и.Един път жена ми отбеляза,че никога не казвам ''колата'' а,казвам Алфата все едно е живо същество.

С две думи не ми пука колко се обезценява,колко се троши или какво говорят за Алфите.Не ми пука това е моята кола.
                              1995 Alfa Romeo 145 1.6 Boxer - ex
                              2000 Alfa Romeo 166 2.4 JTD 136cv - ex
                              1995 Alfa Romeo 164 Q4 3.0 V6 24V 232cv

Comment

Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
                                Без да се обижда, но като му гледам темата за "подобренията", колегата, пуснал настоящата тема, е типичен представител на последните.
                                Това мислех същото да му го кажа на колегата, точно тия "подобрения" ми бяха в главата още в началото на темата, ама викам айде да не го засегна. Connor типично като много други купува, кичи и прегаря много бързо.
                                sigpic
                                156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                                "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Working...
                                X